На Хмельниччині запитували у голови адміністрації Михайла Загородного

На Хмельниччині запитували у голови адміністрації Михайла Загородного

05.08.15 14:27 0 537
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний відповідав на питання мешканців області в рамках прямої телефонної лінії «Запитай у влади».

До голови адміністрації звернулися 9 людей. Клопотання стосувалися роз'яснення адміністративної реформи, надання соціальних послуг, розрахунки з людьми за оренду паїв та інше.

Обговорення багатьох питань,озвучених під час обласної прямої телефонної лінії, відбувалося у площині нового об'єднання громад. Йдеться і про співпрацю з орендарями, і про комунальний сервіс, і про надання соціальних послуг. Телефонне обговорення відкрив житель Славути. Висловив своє бачення адмінреформи, адже йому не байдуже майбутнє батьківщини.

«Я, як і ви, тут народився і мені не все одно ,як воно буде. Хочу, аби послуги були якісні та зручні, наближені до людей. Для того і проводимо реформу», - відповів голова адміністрації.

Як зазначив Михайло Васильович в області в 30 громадах є рішення сільських, селищних, міських рад про надання згоди на об'єднання. Уже є 13 громад, які отримали висновок адміністрації на відповідність проекту рішення щодо добровільного об'єднання територіальних громад Конституції та законам України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ