У с. Петрівка на Ужгородщині немає дороги

У с. Петрівка на Ужгородщині немає дороги

05.08.15 13:42 0 569
Їдучи у справах в село Петрівка Ужгородського району навіть не думав, що там… зовсім відсутня асфальтова дорога.

Вже від залізничного переїзду, де знак показував на Петрівку траса завершувалася. Відтак, нам з водієм здавалося, що ми потрапили на якусь фронтову дорогу, яка вся порита ямами.

У села також не краще. Здається тут дороги не існує вже кілька десятків років. Як сюди добираються люди, навіть важко уявити. Під час розмови про цю проблему жителі тільки знизували плечима. Про те, що хтось може прокласти асфальтову в селі не вірять, хіба що трапиться диво.

– У бюджеті на 2015 рік не має грошей на дороги. – розповідає виданню «Карпатського об'єктиву» в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Олександр Гарновдій. – Трасу можуть робити, якщо в селі є надлишок грошей, як це, наприклад, у селах, Великі лази, Холмок, Оноківці, Соломоново. У районному бюджеті закладено менше двох мільйонів на дороги і ви розумієте, що це мізер. Зрештою у багатьох селах немає асфальту, але в нас ще не гірша картина в області. Питання наших доріг до Кабінету Міністрів України, до котрих ми неодноразово зверталися. Минулого тижня з цим питанням розбирався і голова ОДА Геннадій Москаль і побачив, що у нас немає джерел фінансування.

На жаль, у нас все що роблять, все робиться під вибори. Прокладають центральні дороги, щоби бачило чимало людей. Зате невеликі села залишаються закинутими й без доріг, оскільки там мала кількість виборців.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: 130 дітей учасників АТО ...

КОМЕНТАРІ