Володаря футбольного турніру «Кубку героїв спецназу» визначено на Вінниччині (+фото)

Володаря футбольного турніру «Кубку героїв спецназу» визначено на Вінниччині (+фото)

05.08.15 17:01 0 602
У перший день серпня, в обласному центрі на спортивному стадіоні вінницької школи №35, відбувся футбольний турнір на "Кубок героїв спецназу".

Участь у футбольному матчі взяли військовослужбовці частин спеціального призначення Збройних Сил України, Національної гвардії України, ветеранів військ спецпризначення і волонтерів та збірна штабу командування Повітряних Сил Збройних Сил України. За команду вінницьких ветеранів військ спецпризначення грав також і голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Голова громадської організації «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Сливинський на урочистому відкритті підкреслив, що подібний футбольний турнір в Україні проводиться вперше.

« Ініціатором проведення змагань під назвою «Кубок героїв спецназу» виступило управління спеціальних операцій Генерального штабу Збройних Сил України та наша громадська організація, — зауважив Анатолій Сливинський. — У цьому починанні нас підтримали багато друзів і меценатів. Країна і люди не можуть і не повинні постійно жити у стані бойових дій і воєнної напруги. Такі спортивні масові заходи повертають людей до мирного життя і консолідують суспільство» — наголосив Анатолій Сливинський.

За регламентом змагань шість команд-учасниць були розподілені на дві групи — по три команди у кожній шляхом сліпого жеребкування.

«Графік був досить напружений, кожна з команд зіграла по три матчі — два у групі і за місце у турнірі. Команди, які посіли перші місця у групах, зустрілися у фіналі, другі — розіграли 3-тє місце і треті в групах – 5-те місце» — підкреслив Головний суддя змагань В'ячеслав Обезюк.

За підсумками групових баталій у головному матчі турніру зустрілися команда Повітряних Сил «Авіатор» (м. Вінниця) та окремого полку спеціального призначення з Кіровограду. Два безкомпромісних і надзвичайно напружених, виснажливих тайми по 20 хвилин зафіксували «нулі» на табло. Долю переможця вирішувала футбольна лотерея — серія післяматчевих пенальті де фортуна з рахунком 3:2 посміхнулася Вінничанам, які й отримали головний кубок змагань з рук голови облдержадміністрації Валерія Коровія.

У грі за третю сходинку п'єдесталу спецпризначенці з Хмельницького з рахунком 5:2 перемогли своїх старших колег — команду ветеранів спецназу. П'яте місце здобули гравці полку оперативного призначення НГУ «Ягуар» (м. Калинівка), які 4:1 переграли команду морського центру спецпризначення з Миколаївської області.

Крім кубків, дипломів, медалей і командних призів від організаторів та спонсорів індивідуальні нагороди отримали й кращі футболісти в номінаціях за ігровим амплуа — «воротар», «захисник», «нападник» і «гравець турніру».

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Пиломатериалы и их виды

КОМЕНТАРІ