Валерій Коровій привітав військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України з професійним святом (+фото)

Валерій Коровій привітав військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України з професійним святом (+фото)

05.08.15 15:13 0 504
Урочистий мітинг, що з нагоди свята відбувся у штабі Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, словами вдячності та привітань відкрив Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Дроздов. На адресу особового складу прозвучали вітальні адреси від Президента України, Верховного головнокомандувача ЗСУ Петра Порошенка та Міністра оборони України. З вітальним словом звернувся до військовослужбовців і голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

«У ці непрості часи ми з новим змістом сприймаємо ваше свято. Ви – наша гордість, тому що перші хвилі збройної навали на Україну прийняли ви. І ми горді тим, що Вінниця є столицею Повітряних Сил, а Поділля – цементуючою основою, можливо, й незалежності України, - зазначив керівник області Валерій Коровій. - Важкий час ми переживаємо, але те, що зроблено в країні за ці півтора року, як ніколи, говорить про те, що ми - єдина держава, єдиний народ – народ сильний, потужний та патріотичний».

Голова облдержадміністрації також підкреслив, що нині якість Збройних Сил України перебуває на принципово новому рівні та побажав особовому складу Командування чистого неба, успіхів та злагоди в родинах.

З нагоди свята окремі військовослужбовці були відзначені відомчими нагородами та Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради. А по завершенню урочистого мітингу Командувач та члени військової ради Командування Повітряних Сил ЗСУ, ветерани Збройних Сил та гості свята поклали квіти до комплексу «Вшанування пам'яті захисників Вітчизни».





















































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ