Обласна влада підтримує нові ідеї і підходи у роботі фіскальної служби Вінниччини (+фото)

Обласна влада підтримує нові ідеї і підходи у роботі фіскальної служби Вінниччини (+фото)

05.08.15 10:54 0 574
На засіданні колегії ГУ ДФС у Вінницькій області, яка відбулася обговорили цьогорічне наповнення бюджетів та напрямки роботи, питання з децентралізації влади та його вплив на розвиток місцевих громад, презентували нові проекти фіскальної служби. На заході були присутні голова облдержадміністрації Валерій Коровій, очільник обласної фіскальної служби Мирослав Продан, заст. Вінницького міського голови Галина Якубович, начальник Вінницької митниці Олександр Савчук та інші учасники колегії.

Мирослав Продан проінформував присутніх, щодо надходжень до бюджету, про роботу, яку проводить відомство для викриття злочинних схем, махінацій з кредитними коштами, ухиленням від оподаткування. Розповів про роботу Центрів обслуговування платників податків і впровадження електронних сервісів. Торкнулося питання і кадрового забезпечення служби. «Я розумію, що рівень заробітної плати у податківців один із найнижчих у державній структурі України, але це ніяким чином не повинно позначатися на компетентності фахівців. Тому закликаю начальників інспекцій тримати це питання на контролі», ? зазначив Мирослав Продан. Також він звернувся з проханням до керівників області та міста щодо підтримку служби. Адже відомство не може самостійно розпоряджатися бюджетними коштами. А існує безліч нагальних питань, які потрібно вирішити. Зокрема, варто покращити умови обслуговування платників податків, підтримувати податкові інспекції у належному санітарно-технічному стані.

На колегії для усіх присутніх також презентували декілька проектів, над якими працює фіскальна служба Вінниччини. Зокрема – це створення інформаційного ресурсу, який дозволить зробити прозорішою систему державних закупівель. Ще один інформаційний портал покликаний спростити роботу інвесторів і надавати їм максимально повну картину можливостей роботи на території Вінниччини.

Голова ОДА Валерій Коровій відзначив: «Що завжди готовий підтримувати такі нестандартні підходи і сказав, що наразі облдержадміністрації і фіскальній службі нашої області вдалося знайти конструктивний діалог і активно співпрацювати. Адже головна мета – стабільно наповнювати бюджети, сприяти розвитку бізнесу і створенню нових робочих місць. Вінниччина набирає обертів у різних видах діяльності і це потрібно підтримувати максимально, бо всі розуміють, що Україна знаходиться у стані постійних воєнних дій і економіка держави повинна «ставати на ноги».

Також під час засідання колегії Мирослав Продан і Валерій Коровій нагородили відзнаками і медалями працівників податкової міліції, які служили у зоні проведення бойових дій на сході нашої країни. Керівники подякували їм за сумлінне виконання обов'язку.













































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: голова ...

КОМЕНТАРІ