У Рівненській області рятувальники проводять рейди місць масового відпочинку людей

У Рівненській області рятувальники проводять рейди місць масового відпочинку людей

05.08.15 15:41 0 581
Зважаючи на спекотну та суху погоду в області підвищується пожежонебезпечний період. Саме з цією метою співробітниками 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області у період вихідних днів спільно із працівниками місцевого лісового господарства було здійснено рейдові відпрацювання поблизу водних об’єктів та лісових масивів на території сіл Деражне та Мирне Костопільського району.

Зокрема, рятувальники нагадали громадянам правила поведінки під час відпочинку на воді та заборону розпалювання вогнищ в лісових масивах в пожежонебезпечний період.

Також застерігали дітей про заборону ходити до водойм без супроводу батьків та пустувати у воді, а дорослим - не купатися і не стрибати у незнайомих місцях, не заходити у воду після вживання спиртних напоїв, не купатися наодинці.

Працівники Служби порятунку Костопільщини вкотре закликають відпочиваючих дотримуватись порад та не нехтувати правилами безпеки, тоді відпочинок принесе лише задоволення та позитивні емоції.

Варто зазначити, що такі рейди проводяться на всій території Рівненського краю. Мешканці області з розумінням ставляться до цієї важливої роботи і в ході спілкування з рятувальниками обіцяють дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі та на воді.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Аграрії Вінниччини зібрали ...

КОМЕНТАРІ