Оголошено підозру заступнику директора Департаменту Рівненської ОДА у вчиненні корупційного злочину

Оголошено підозру заступнику директора Департаменту Рівненської ОДА у вчиненні корупційного злочину

05.08.15 16:38 0 786
Органом досудового розслідування за погодженням із прокуратурою Рівненської області оголошено підозру заступнику директора одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням).

Як уже повідомлялося, вказаного посадовця було викрито працівниками прокуратури та УСБ України в області 30 липня 2015 року під час одержання ним 5600 гривень неправомірної вигоди. За вказану суму останній сприяв видачі мешканцю області дозвільних документів на спецводокористування.

Також за результатами розгляду клопотання слідчого, погодженого процесуальним прокурором, слідчий суддя Рівненського міського суду виніс ухвалу про застосування до підозрюваного запобіжного заходу – домашній арешт. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі УСБ України в області, яким процесуально керує прокуратура області.

На цей час вирішується питання про відсторонення підозрюваного від займаної посади.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Музей «Меморіал пам’яті ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ