У Рівненській області “В умовах сьогодення питання цивільного захисту населення є одним із пріоритетних для ДСНС”,- Микола Чечоткін

У Рівненській області “В умовах сьогодення питання цивільного захисту населення є одним із пріоритетних для ДСНС”,- Микола Чечоткін

05.08.15 15:19 0 583
4 серпня під головуванням очільника ДСНС Миколи Чечоткіна відбулася апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби. У ході наради були обговорені основні питання щодо оперативного та злагодженого реагування на надзвичайні ситуації та події по всій території України, діяльності підрозділів ДСНС на сході країни.

Крім того, у ході апаратної наради підсумовані результати проведення командно-штабних навчань органів управління та сил цивільного захисту Харківської області щодо готовності їх до ліквідації надзвичайних ситуацій.

“В умовах сьогодення питання цивільного захисту населення є одним із пріоритетних для ДСНС. Сили та засоби територіальних підрозділів Служби порятунку повинні бути готові до оперативного реагування на надзвичайні ситуації на об’єктах підвищеної небезпеки, підприємствах, тощо. Саме тому командно-штабні навчання й надалі проводитимуться у всіх регіонах України задля підвищення спроможності всіх екстрених служб кваліфіковано та вчасно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації”, - зазначив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відмінність регіонів ...
Наступна новина: Протягом вихідних на ...

КОМЕНТАРІ