У Рівненській області рятувальники спільно з правоохоронцями та соціальними службами провели профілактично-роз’яснювальну роботи серед непрацюючого населення

У Рівненській області рятувальники спільно з правоохоронцями та соціальними службами провели профілактично-роз’яснювальну роботи серед непрацюючого населення

05.08.15 14:38 0 578
02 серпня співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області спільно з працівниками міліції, районного територіального центру соціального обслуговування, представниками органів місцевої влади Здолбунівського району та працівниками міліції провели профілактично-розяснювальну роботи серед непрацюючого населення Богдашівської сільської ради та міста Здолбунів.

Загалом «рейдова група» відвідала більше 150 осель, в яких проживає майже 600 громадян. Працівники Держслужби з НС розповіли мешканцям статистику пожеж в житловому секторі області та району, причини їх виникнення та порядок дій під час надзвичайних подій.

Особливу увагу рятувальники звертали на дотримання основних правил пожежної безпеки в літній період. З дітьми проводилися роз’яснювальні бесіди щодо недопущення пустощів з вогнем та вогненебезпечними предметами.

Також в рамках рейду громадяни отримали інформаційні листівки з роз’ясненням правил безпечної поведінки та номерами телефонів екстрених служб.

«Проведення систематичної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців району – це одне з пріоритетних завдань нашої служби, але люди повинні пам’ятати, що саме вони в змозі вберегти майно, життя, своє здоров’я та близьких їм людей і дотримання правил пожежної безпеки у побуті є невід’ємним чинником їх особистої безпеки», - зазначив начальник відділу профілактичної роботи та розслідування пожеж ЦЗД ГУ ДСНС у Рівненській області старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Клімук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Sinoptik: Погода в Луцьку ...
Наступна новина: Кількість першокласників на ...

КОМЕНТАРІ