У Рівненській області завдяки місцевій пожежній команді вогонь завдав  мінімальних збитків

У Рівненській області завдяки місцевій пожежній команді вогонь завдав мінімальних збитків

05.08.15 10:44 0 543
03 серпня о 04:45 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Більська Воля Володимирецького району. Горіла прибудова до літньої кухні, вогонь швидко поширювався на поруч розташовані дерев’яні конструкції літньої кухні та дровітні. За вказаною адресою негайно було направлено місцеву пожежну команду села Більська Воля. Пожежу швидко загасили та врятували будівлі від знищення полум’ям. Вогонь встиг лише пошкодити будівлі літньої кухні та дровітні. Причина та збитки від пожежі встановлюються фахівцями.

Переваги наявності в сільській місцевості своєї МПО важко переоцінити, адже в разі пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, не втрачається дорогоцінний час на дорогу, а відтак зменшуються обсяги збитків завдані вогняною стихією.

Місцеві пожежні команди вкрай необхідні для забезпечення оперативного і швидкого реагування на ліквідацію пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території того чи іншого сільського населеного пункту.

У Володимирецькому районі підрозділів МПК існує лише п’ять, тому роботу по їх створенню слід активно продовжувати, а громадам сіл активно долучатися до вирішення даного питання.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Мандрівну виставку про ...

КОМЕНТАРІ