Генеральна прокуратура України контролює хід розслідування у кримінальному провадженні щодо вилучення на Рівненщині більш ніж 2,5 тонн бурштину

Генеральна прокуратура України контролює хід розслідування у кримінальному провадженні щодо вилучення на Рівненщині більш ніж 2,5 тонн бурштину

05.08.15 18:43 0 664
Генеральною прокуратурою України взято на контроль хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) щодо вилучення більш ніж 2,5 тонн бурштину на Рівненщині. Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого управління УМВС України в Рівненській області.

3 серпня 2015 року за результатами проведених спільних слідчих дій правоохоронних органів Рівненської області вилучено найбільшу партію бурштину-сирцю, що коли-небудь вилучалася до цього часу.

Мішки з 2,5 тоннами необробленого сонячного каменю були знайдені у мікроавтобусі «Mercedes-Benz Sprinter», що був припаркований поблизу одного із приватних підприємств у м. Рівне.

На даний час у рамках вказаного кримінального провадження проводяться слідчі дії, які мають на меті припинити незаконну діяльність з дорогоцінним камінням.

За матеріалами управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ

Генеральної прокуратури України Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині “В умовах ...
Наступна новина: Валерій Коровій: На ...

КОМЕНТАРІ