Волинська область: колектив управління ДСНС області привітав спортсменів-рятувальників з перемогою на змаганнях за Кубок України

Волинська область: колектив управління ДСНС області привітав спортсменів-рятувальників з перемогою на змаганнях за Кубок України

05.08.15 11:38 0 602
Колектив управління ДСНС у Волинській області на чолі з начальником, генерал-майором служби цивільного захисту Володимиром Грушовінчуком, привітав спортсменів-рятувальників області з перемогою на змаганнях за Кубок України з пожежно-прикладного спорту, що відбулися 29-31 липня в м.Луцьку.

Головний рятувальник області подякував всім спортсменам-прикладникам збірної Волині за самовідданість, волю до перемоги та продемонстровані високі результати. Він зазначив, що на цих змаганнях кожен з чемпіонів довів насамперед для себе, що їхня щоденна праця на тренуваннях не пройшла марно, а здобута морально-фізична форма стане запорукою відмінного виконання професійних обов’язків в оперативній діяльності.

Адже під час змагань за Кубок на рідному стадіоні всі волинські спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки, що дозволило впевнено перемогти у чотирьох з п'яти видів змагань із значним відривом від сильних та іменитих суперників. До того ж, волиняни встановили три рекорди області!

Зокрема, в підйомі по штурмовій драбині майстер спорту міжнародного класу Олександр Андрійчук показав час 13,08с, що є одним з двох найкращих в історії пожежного спорту України!

Відмінний виступ Олександра Андрійчука в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами дозволив йому впевнено перемогти також і у двоборстві з результатом 28,97с, що також є рекордом області! Дуже приємно, що друге місце у двоборстві здобув ще один волинянин, майстер спорту Вадим Лучинський.

1-у сходинку п’єдесталу пошани у підйомі по штурмовій драбині вперше в історії Кубку України з ППС здобули двоє учасників - заслужені майстри спорту України Юрій Сафатюк (Волинь) та Євген Бельченко (Одеса).

У бойовому розгортанні від пожежної мотопомпи команда області змогла відмінно та чітко виконати всі елементи вправи і заповнила мішені водою за рекордний для себе час – 27,96с, що всього лише на 0,34 секунди довше, аніж рекорд України!

Представниці прекрасної половини колективу управління ДСНС вручили спортсменам квіти, а начальник управління побажав їм подальших успіхів у спорті та висловив побажання, щоб наступного року Кубок України з пожежно-прикладного спорту не змінив своєї прописки, а залишився в Луцьку.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ