В Луцьку на будівництво мереж водовідведення в мікрорайоні Вересневе та Львівському масиві виділено додаткові кошти

В Луцьку на будівництво мереж водовідведення в мікрорайоні Вересневе та Львівському масиві виділено додаткові кошти

05.08.15 13:08 0 631
До міського голови Миколи Романюка неодноразово зверталися жителі Вересневого та Львівського масивів щодо будівництва у цих мікрорайонах мереж водовідведення.

Тож за доручення міського голови, управління капітального будівництва замовило проектно-кошторисну документацію, відповідно до якої загальна кошторисна вартість будівництва мережі відовідведення на Львівському масиві становить 8541,7 тис. грн, Вересневому — 17066,3 тис. грн. Було здійснено тендерні процедури, відповідно до яких сума договору на проведення робіт на Львівському масиві становить 7906,5 тис. грн та на Вересневому масиві — 15412,5 тис.грн.

Рішенням сесії міської ради на 2015 рік було виділено 4300,0 тис. грн на будівництво мережі водовідведення у Вересневому та 2500,0 тис.грн — на Львівському масиві.

Роботи з будівництва мереж водовідведення тривають. Зокрема, на Львівському масиві: проложено напірну каналізацію від вул. Колгоспної до вул. Волинської. В районі вул. Колгоспної зроблена самопливна каналізація, змонтовані колодязі. У Вересневому: прокладено 2500 м каналізаційного колектора. Зараз тривають роботи на вул. Довженка.

Також міський голова Микола Романюк звернувсядо обласної державної адміністрації та Кабінету Міністрів України щодо співфінансування будівництва цих об'єктів з державного бюджету.

Своїм розпорядженням Кабінет Міністрів України затвердив перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які реалізовуватимуться у 2015 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Відповідно до переліку, з державного бюджету передбачено на будівництво мережі водовідведення в мікрорайоні Вересневе (перша черга) 11566,23 тис. грн та 6195,906 тис. грн — на Львівський масив. Цієї суми вистачить, щоб виконати усі роботи з будівництва мереж водовідведення у цих мікрорайонах. Тож міський голова доручив виконавцям до кінця року завершити будівництво об'єктів.

Міський голова Микола Романюк дякує голові обласної державної адміністрації Володимиру Гунчику за сприяння у виділенні коштів на таку надважливу справу для покращення побуту лучан.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Тернопілля: збережемо ...

КОМЕНТАРІ