ДТП на Волині: в аваріях травмувалися шестеро волинян

ДТП на Волині: в аваріях травмувалися шестеро волинян

05.08.15 10:56 0 553
О 17:10 в місті Ковель на перехресті вулиць Волі – Володимирська 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», здійснив зіткнення з парканом. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 3-річна дитина, пасажирка автомобіля. З тілесними ушкодженнями малолітню ковельчанкугоспіталізували в центральну районну лікарню.

О 21:25 в місті Нововолинськ аварія трапилася на перехресті вулиць Інтернаціональна – Грушевського. Житель міста Львів 1991 р. н, керуючи автомобілем «БМВ 525», скоїв зіткнення з автомобілем «Фіат добло, за кермом якого перебував житель міста Нововолинська 1964 р. н. Внаслідок автопригоди водій «Фіату» та його пасажир 2008 р. н, житель міста Нововолинськ, отримали тілесні ушкодження. Не госпіталізувалися.

О 00:30 на автодорозі в селі Підгайці Луцького району по вулиці Дубнівськіймісцевий житель 1994 р. н., керуючи автомобілем "БМВ", здійснив наїзд на пішохода 1992 р.н., жителя міста Луцьк. З тілесними ушкодженнями потерпілий госпіталізований в травматологічне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

О 01:10 на автодорозі Київ-Ковель неподалік сіл Оконськ та СеверинівкаМаневицького району 32-річний житель села Заріччя, керуючи автомобілем "ВАЗ 2106", не справився з керуванням та з'їхав з дороги. Внаслідок автопригоди його 5-річний син отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

О 15:00 по вулиці Грабовського в місті Луцьку жителька обласного центру 1992 р.н., керуючи автомобілем «Део Ланос», здійснювала поворот праворуч. Виконуючи маневр, жінка призупинила транспортний засіб, внаслідок чого в автівку в'їхав велосипедист. 10-річний хлопчик, мешканець Луцька, отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопіль: спростування! ...

КОМЕНТАРІ