На Львівщині до охорони громадського порядку залучають велопатрульних

На Львівщині до охорони громадського порядку залучають велопатрульних

05.08.15 14:23 0 634
У Трускавці начальник міського відділу міліції презентував велопатрульних, котрі спільно з іншими правоохоронцями забезпечуватимуть громадський порядок у місті.

У Трускавецькому міськвідділі міліції створено велопатруль у складі двох правоохоронців на велосипедах.

«Це пілотний проект у рамках експерименту по реформуванню міліції Львівщини, який ми запровадили у своєму міськвідділі з ініціативи керівництва ГУМВС України у Львівській області. Для Трускавця велопатрулі є дуже актуальними, оскільки у нашому місті є санітарні зони, де заборонений рух транспорту, а міліціонери на велосипедах є ще й дуже доречним доповненням атмосфери курортного містечка. Також у цей спосіб ми захищаємо унікальну екологічну систему нашого міста», - розповів начальник Трускавецького міського відділу міліції підполковник міліції Іван Малиш.

Велосипедисти-патрульні забезпечені новою літньою формою спеціального типу та велосипедами з усім необхідним приладдям. Мешканці та гості Трускавця дуже позитивно реагують на нових патрульних, а керівництво міліції Львівщини, в свою чергу, очікує від нововведення скорочення часу реагування на заяви мешканців до п'яти хвилин та збільшення ефективності роботи правоохоронців, особливо у паркових зонах та у спальних районах міста.

«Мешканці та гості дуже позитивно реагують на нас та намагаються сфотографуватись з нами. А щодо велосипедів, можемо сказати, що це – чудовий транспорт, який забезпечує оперативність та дозволяє підтримувати себе у хорошій спортивній формі», - розповіли велопатрульні.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ