Вашингтон і країни Перської затоки протистоятимуть дестабілізації у регіоні

Вашингтон і країни Перської затоки протистоятимуть дестабілізації у регіоні

05.08.15 12:47 0 715
Вашингтон і країни Перської затоки готуються протистояти діям щодо дестабілізації ситуації в регіоні. Про це заявив держсекретар США Джон Керрі у понеділок, 3 серпня, у столиці Катару після переговорів з головами МЗС країн, що входять у Раду співробітництва арабських держав Перської затоки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Керрі, учасники зустрічі погодилися, що досягнута у липні угода щодо ядерної програми Ірану сприятиме зміцненню безпеки на Близькому Сході.

Держсекретар США наголосив, що під час консультацій також обговорювалися питання протиракетної оборони, поставок зброї та підготовки сил безпеки. Керрі заявив, що сторони домовилися прискорити поставки зброї країнам Перської затоки і активізувати зусилля щодо обміну розвідданими.

у Катарі проходить зустріч між Джоном Керрі і керівниками зовнішньополітичних відомств Росії і Саудівської Аравії Сергієм Лавровим і Аделем аль-Джубейром. Вони мають обговорити ситуацію у Сирії, Ємені та Лівії, а також співробітництво у протидії угрупованню «Ісламська держава».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники відділу ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ