Під час проведення обшуків на 7 підприємствах Рівного вилучено понад 1 тонну бурштину

Під час проведення обшуків на 7 підприємствах Рівного вилучено понад 1 тонну бурштину

06.08.15 16:36 0 608
Прокуратурою Рівненської області спільно із правоохоронними органами області вжито скоординованих заходів з метою припинення суб'єктами господарювання незаконної діяльності з камінням бурштину.

Так, у межах кримінального провадження, розслідуваного слідчими Головного управління Державної фіскальної служби області за ч. 2 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків у великих розмірах), у якому процесуальне керівництво здійснює прокуратура області, 04.08.2015 проведено обшуки у виробничих та офісних приміщеннях 7 підприємств обласного центру.

У результаті вилучено понад 1 тонну бурштину-сирцю, обробленого сонячного каміння, а також 21 станок для його оброблення.

У вказаному кримінальному провадженні проводяться слідчі дії з метою перевірки законності походження бурштину.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Рівненської області.

Нагадаємо, що 03 серпня 2015 року на Рівненщині правоохоронцями вилучено 2,5 тонни бурштину. Генеральною прокуратурою України взято на контроль хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст. 198 КК України. Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Слідчого управління УМВС України в Рівненській області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях вважають,що ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ