Рівне: на

Рівне: на "Північному" відбувається масштабна реконструкція спортмайданчиків

06.08.15 11:14 0 573
Про це пишуть рівняни у рубриці Народний репортер на сайті телеканалу "Рівне-1".

"Масштабна реконструкція спортмайданчиків в Рівне на м-ні Північний Незважаючи на загальну скруту в державі, місцева влада все ж дещо робить для покращення благоустрою міста.

Вже декілька тижнів тривають різноманітні роботи. Навколо футбольного поля вже встановили велику нову огорожу, провели реконструкцію доріжок навкруги, завезли нове покриття. І на баскетбольному майданчику замінили стару огорожу. Цікаво, хто спонсорує ці потрібні і довгоочікувані роботи по благоустрою? Місцева влада чи можливо якісь меценати? Ніякого стенду чи плакату з роз'ясненнями нема. Але хто б це не був, за це навколишні мешканці будуть щиро вдячні. Дякуємо!", - йдеться у дописі .

Повідомляємо, що дані роботи проводяться на замовлення управління у справах сім'ї молоді та спорту. Мова йде про спортивний майданчик у дворі будинків по вул. Коновальця, 15 та Шухевича, 6.

Зокрема, проектом передбачено заміна сітки (вже зроблено), облаштування спортивних тренажерів, встановленні нових воріт для міні-футболу ( встановлять), встановлення баскетбольних щитів (вже встановили вчора) та сітки для волейболу.

Наразі навколо спортмайданчика облаштовують нові бордюри та покриття з відсіву. Цей майданчик не останній, але про це згодом.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дніпропетровську ...
Наступна новина: Закарпаття: підозрюваний у ...

КОМЕНТАРІ