Працівники ДАІ Рівненщини затримали авто,у якому перевозили близько 5 кілограмів сонячного каміння (+фото)

Працівники ДАІ Рівненщини затримали авто,у якому перевозили близько 5 кілограмів сонячного каміння (+фото)

06.08.15 12:14 0 512


Інспектори взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ затримали автомобіль, в салоні якого перевозили камінь, зовні схожий на бурштин-сирець.

4 серпня близько 22-ї години під час несення служби на стаціонарному посту №2, що в місті Сарни, інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Опель Астра». За кермом легковика перебував 48-річний житель Рокитнівського району.

Під час перевірки реєстраційних документів та поверхневого огляду даного транспортного засобу в салоні іномарки правоохоронці помітили прозорий пакет, в якому знаходилися камінці жовто-бурого кольору, зовні схожі на бурштин-сирець. На запитання працівників ДАІ, що знаходиться у пакеті — водій легковика відповів, що це камінці бурштину, які в подальшому він планує використати для виготовлення картин.

На місце події працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу Сарненського РВ УМВС. Дані камінці було вилучено. Водія та пасажира автомобіля було доставлено в Сарненський райвідділ міліції.

Дана подія внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Сарненського РВ УМВС.

Проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині припинено ...
Наступна новина: Заступник керівника одного ...

КОМЕНТАРІ