У Львові мешканці Білогорщі вимагають навесті лад,встановивши відеоспостереження за проблемними місцями мікрорайону

У Львові мешканці Білогорщі вимагають навесті лад,встановивши відеоспостереження за проблемними місцями мікрорайону

06.08.15 13:13 0 628
5 серпня 2015 року свободівець Тарас Гупало разом із мешканцями залізничного району міста Львова провели громадські слухання. Містяни просять вплинути на бездіяльність правоохоронних органів, адже вулиці мікрорайону Білогорща не патрулюються міліціянтами, а випадки грабежів та розбійних нападів значно почастішали.

Як зазначив депутат Львівської міськради Тарас Гупало: "Ми відразу відреагували на звернення людей, і на наступній сесії міськради піднімемо питання спрямування коштів на встановлення відеоспостереження в Білогорщі. Доти будемо працювати над чітким планом, як краще це зробити. Садовий пропонував 10 мільйонів гривень на муніципальну дружину, проте вони не мають повноважень забезпечувати порядок та безпеку в місті. А відео в реальному часі, яке проглядатимуть правоохоронці, зможе допомогти ловити зловмисників по гарячих слідах. Крім того, ми скерували звернення до правоохоронних органів, аби ті вже від посилили патрулювання проблемних місць мікрорайону".

Нагадаємо, більше року мікрорайон Левандівки Білогорща незахищений міліцією, а невідомі люди постійно вчиняють розбійні напади та грабунки посеред вулиць і вчиняють крадіжки з домівок місцевих жителів. Зважаючи на складну криміногенну ситуацію мікрорайону, мешканці Білогорщі просять правоохоронців посилити нічні патрулювання вулиць, а також звертаються до Львівської міськради з прохання спрямувати кошти на встановлення відеоспостереження у найпроблемніших місцях мікрорайону, аби зменшити кількість нападів грабіжниками на людей. Всього, на думку мешканців, потрібно 15 відеокамер, які варто розмістити біля шкіл, дитячих садків та на перехрестях вулиць.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ