Закарпаття: прокуратурою області проводиться досудове розслідування,щодо побиття міліціонерами чоловіка на Свалявщині

Закарпаття: прокуратурою області проводиться досудове розслідування,щодо побиття міліціонерами чоловіка на Свалявщині

06.08.15 14:01 0 583
Прокуратурою Закарпатської області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), за заявою мешканця Свалявщини про побиття його працівниками міліції.

Згідно заяви постраждалого, 31 серпня, начальник Свалявського ДАІ РВ УМВС України в Закарпатській області з двома підлеглими нанесли йому тілесні ушкодження у приміщенні райвідділу ДАІ. При цьому, про цей факт стало відомо тільки вчора, 4 серпня, коли він звернувся із відповідною заявою до прокуратури Закарпатської області.

Також, в рамках даного провадження, слідчими буде перевірятись і факт побиття працівниками міліції громадянина Білорусії, про що теж стало відомо вчора із заяви останнього.

Довідково:

санкція ч. 2 ст. 365 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ