В Закарпатській області використання субвенції на придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів І-ІІ групи які брали безпосередню участь в антитерористичній операції

В Закарпатській області використання субвенції на придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів І-ІІ групи які брали безпосередню участь в антитерористичній операції

06.08.15 13:09 0 528
Державним бюджетом України на 2015 рік передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов у загальній сумі 300,0 млн.грн., із них для Закарпатської області – 15,2 млн. гривень.

Розпорядженням голови облдержадміністрації 24.07.2015 № 237 „Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов” розподілено зазначену субвенцію між райміськбюджетами згідно із списком черговості вказаних осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

За станом на 01.08.2015 року, відповідно до помісячного розподілу субвенції, департаментом фінансів облдержадміністрації перераховано кошти (передбачені на липень) м. Ужгород у сумі 2,5 млн. гривень.

Також, 04.08.2015 року департаментом фінансів облдержадміністрації перераховано кошти (передбачені на серпень) м. Ужгород у сумі 0,9 млн.грн. та Рахівському району – 1,6 млн. гривень.

Департамент фінансів облдержадміністрації 04.08.2015 року

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ