В автопригодах на Волині постраждало троє осіб

В автопригодах на Волині постраждало троє осіб

06.08.15 11:30 0 623
4 серпня близько 10-ї години на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин 63-річна мешканка Києва, керуючи автомобілем «Рено Кенго», при обгоні допустила зіткнення з автомобілем «ЗіЛ», який повертав ліворуч. Вантажівкою керував 41-річний мешканець селища Турійськ. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Рено Кенго» отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в Ковельську центральну районну лікарню.

О 14-й годині 28-річний водій автомобіля «Ніссан Прімастар», мешканець Ковель, рухаючись по вулиці Конякіна в напрямку вулиці Гордіюк у Луцьку, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф» під керуванням 38-річного лучанина. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген Гольф» отримав тілесні ушкодження, після огляду лікарів його відпустили додому.

До правоохоронців надійшло повідомлення від працівників Луцької міської клінічної лікарні про те, що до них звернувся 38-річний мешканець села Великий Омеляник Луцького району. У чоловіка виявили тілесні ушкодження, які він отримав внаслідок автопригоди, що трапилася близько 17-ї години на проспекті Соборності у Луцьку.

За словами постраждалого, він рухався велосипедом проїзною частиною дороги. У цей момент невстановлений пасажир у припаркованомутранспортному засобі, перебуваючи в крайній правій смузі руху, відкрив праві передні двері і створив перешкоду велосипедисту.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ