В Івано-Франківській області протягом вогнеборці ліквідували 18 пожеж,з них 5 в житловому секторі

В Івано-Франківській області протягом вогнеборці ліквідували 18 пожеж,з них 5 в житловому секторі

06.08.15 11:30 0 672
4 серпня о 12:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі в селі Стопчатів Косівського району, внаслідок якої знищено покрівлю та перекриття споруди на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня пообіді в місті Болехів по вулиці Кобилянській сталося загорання автомобіля «ВАЗ-2103». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Причина займання встановлюється.

Наступне повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло о 17:49. Цього разу горіла господарська будівля в селі Козино Тисменицького району. Внаслідок пожежі знищено покрівлю та перекриття на площі 30 м.кв., 0,3 т грубих кормів. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

О 22:39 в місті Івано-Франківськ по вулиці Незалежності спалахнув матрац на горищі п’ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони невстановленої особи.

У ніч на 5 серпня о 00:35 в місті Надвірна по вулиці Набережній виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття та стіну будівлі на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання елекропроводки.

З початку року на Прикарпатті виникло 1494 пожежі, у вогні загинули 36 людей, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному завершується ...
Наступна новина: В автопригодах на Волині ...

КОМЕНТАРІ