На Вінниччині презентували проект «Допомагати армії - виховувати патріотів» (+фото)

На Вінниччині презентували проект «Допомагати армії - виховувати патріотів» (+фото)

06.08.15 11:47 0 518
5 серпня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес-конференція ГО «Суспільні ініціативи Козятинщини» щодо презентації проекту «Допомагати армії-виховувати патріотів» в рамках конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2015 році.

Участь у прес-конференції взяли голова ГО «Суспільні ініціативи Козятинщини» Іванчук Олена та член правління ГО «Суспільні ініціативи Козятинщини» Цехановський Броніслав.

Нагадуємо, що відповідно до п.3 Обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Вінницькій області на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням 10 сесії обласної Ради 6 скликання від 14 лютого 2012 року № 280 здійснюється фінансова підтримка на конкурсних засадах проектів, програм інститутів громадянського суспільства.

Так, у 2015 році Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, як організатором, проведено конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у сумі 350 тис. грн.

У числі переможців конкурсу є громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини», яка презентувала проект «Допомагати армії-виховувати патріотів».

Присутня на прес-конференції керівник програми Іванчук Олена проінформувала присутніх про те, що метою програми є: військово-патріотичне виховання учнівської молоді м. Козятина та Козятинського району шляхом залучення їх до допомоги військовим у зоні проведення АТО. Реалізація проекту надасть можливість учням відчути свою причетність до боротьби народу України за свою свободу та незалежність, відповідальність за долю та життя інших людей.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Внесок чернівчан в ...

КОМЕНТАРІ