КП «Чернігівводоканал» та ПАТ «Облтеплокомуненерго» продовжують готувати об’єкти до опалювального періоду

КП «Чернігівводоканал» та ПАТ «Облтеплокомуненерго» продовжують готувати об’єкти до опалювального періоду

06.08.15 15:53 0 678
У комунальників Чернігівщини досить напружений і відповідальний період. Від того, як підприємства житлово-комунального господарства підготуються до зими, залежатиме чи буде світло, тепло і затишно в оселях мешканців області.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич та заступник міського голови Володимир Кривенко разом з керівниками окремих структурних підрозділів ОДА 4 серпня відвідали два підприємства та пересвідчились, як там готуються до нового опалювального сезону.

Під час ознайомлення з роботою об'єктів КП «Чернігівводоканал», головний інженер підприємства Сергій Коцур доповів посадовцям про перебіг підготовки. Зокрема, вже проведено перевірку та випробування запірної апаратури на водопровідних вводах в котельні та теплопункти, промивки водопровідних мереж, очищення та дезінфекцію резервуарів чистої води на насосних станціях, тощо. Окрім цього, замінено майже 1600 метрів аварійних водопровідних мереж. Але найважливішим на для КП «Чернігівводоканал» є завершення будівництва головного каналізаційного колектору. Розпочато його добудову за кошти, виділені з місцевого бюджету. На підприємстві сподіваються, що за допомогою держбюджету в цьому році нарешті зможуть завершити будівництво.

Незважаючи на певні труднощі цьогорічної підготовчої кампанії до зими, ПАТ «Облтеплокомуненерго» також планомірно ремонтує та випробовує мережі, котельні, теплові пункти та інші об'єкти і обладнання теплопостачання. Оглянувши декілька котелень у місті Чернігові, Леонід Сахневич та Володимир Кривенко мали змогу пересвідчитися в їх готовності до нового опалювального сезону.

Голова правління Віктор Геращенко повідомив, що майже половина котелень і теплових пунктів підприємства вже готові до роботи в зимовий період. Нажаль, цьогоріч через брак коштів, не вдалось провести повну модернізацію деяких котелень. Проте, керівник підприємства запевнив, що підготовку об'єктів та обладнання завершать вчасно до настання холодів.

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненському центрі ...
Наступна новина: Барная стойка на кухне

КОМЕНТАРІ