На Хмельниччині рятувальники дбають про безпеку людей на водоймах

На Хмельниччині рятувальники дбають про безпеку людей на водоймах

06.08.15 15:22 0 596
У літній період, в зв’язку із масовим відпочинком людей на водоймах, є велика вірогідність збільшення нещасних випадків, травмування та загибелі людей. Незважаючи на чисельні застереження рятувальників ДСНС, не всі громадяни усвідомлюють, яку небезпеку може нести вода для тих, хто поводить себе необережно і необачно, наражаючи своє життя та життя близьких на небезпеку.

З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах, 5 серпня ізяславські рятувальники здійснили рейди щодо дотримання громадянами правил безпечної поведінки на воді. Під час проведених заходів співробітники ДСНС розповіли людям основні правила безпечного поводження на воді та розповсюдили серед відпочиваючих пам`ятки та листівки профілактичного характеру. Крім того, рятувальники попередили про заборону купання в стані алкогольного сп’яніння.

Окреме звернення стосувалося батьків, яких працівники ДСНС закликали не залишати без нагляду дітей, а також довели до них основні правила поведінки під час відпочинку на воді.

Шановні громадяни! Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких!

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Заощадження чернівчан ...

КОМЕНТАРІ