Рятувальники Хмельниччини відпрацьовують населені пункти щодо попередження виникнення пожеж

Рятувальники Хмельниччини відпрацьовують населені пункти щодо попередження виникнення пожеж

06.08.15 14:38 0 563
З метою попередження виникнення пожеж в сільській місцевості, запобігання загибелі та травмування на них людей, а також покращення стану протипожежного захисту житлового фонду 5 серпня співробітники Новоушицького районного сектору Головного управління ДСНС у Хмельницькій області здійснили профілактичні відпрацювання населених пунктів району.

Під час відпрацювань с. Косиківці та с. Шелестяни Новоушицького району рятувальники велику увагу приділяли ознайомлення населення із забороною спалювання рослинних залишків, а також навчали населення правилам пожежної безпеки в побуті. Спільно з соціальними працівниками перевірявся стан пожежної безпеки домогосподарств найменш захищених верств населення.

Окремо фахівці ДСНС звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісах, лісосмугах, на водних об’єктах, а також на безпеку під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Під час відпрацювання серед мешканців сіл були розповсюджені листівки, плакати та пам’ятки застережливого характеру.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині система ...
Наступна новина: Чернівці: Розрахунки ...

КОМЕНТАРІ