Чернігівська область: у р. Десна потонув 22-річний молодий чоловік

Чернігівська область: у р. Десна потонув 22-річний молодий чоловік

06.08.15 15:07 0 573
4 серпня о 14:30 з річки Десна біля с. Кладьківка Куликівського району водолазами Чернігівської міської рятувальної станції № 1 було піднято тіло потонулого 22-річного мешканця с. Лосинівка Ніжинського району. Як з’ясувалося, 3 серпня родина відпочивала на місцевому пляжі «Золотий берег». Близько 17 години молодий чоловік пішов купатись, проте, запливши на значну відстань, не розрахував свої сили та почав тонути. Йому на допомогу кинулися родичі, що перебували неподалік, але їх зусилля виявилися марними.

Слід зазначити, що з початку року у водоймах Чернігівщини потонуло 39 осіб. Основною причиною трагічної статистики є не дотримання громадянами заходів безпеки під час купання та риболовлі.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час відпочинку біля водойм. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Слідкуйте за розвагами дітей, дбайте про Вашу безпеку!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному комунальники ...
Наступна новина: Реклама на полиэтиленовых ...

КОМЕНТАРІ