Нафта знову падає на світових ринках

Нафта знову падає на світових ринках

07.08.15 10:02 0 629
Нафта далі дешевшає на світових ринках. Це сталося після часткового відновлення котирувань, яке тривало два дні. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Станом на 10:22 за київським часом нафта марки Brent коштує 49 доларів 47 центів за барель, це приблизно на піввідсотка нижче за рівень, зафіксований на момент закриття торгів 5 серпня.

На тлі здешевлення нафти дешевшають і валюти країн, значною мірою залежних від експорту енергоносіїв. Російська валюта перебуває поблизу позначки 64 рублі за один американський долар, щодо євро рубль наближається до позначки 70 за одиницю єдиної валюти.

Негативні тенденції панують і на фондовому ринку – індекс РТС за півгодини після відкриття торгів 6 серпня втратив близько відсотка і становить 836 пунктів. На такому рівні цей показник ділової активності в Росії перебував у березні 2015 року – після чого до середини травня зростав.

На цю ж тему: (©Shutterstock)

28.07.2015

Санкції несподівано завдали сильного удару по економіці Росії (світова преса)

Станом на березень 2015 року інфляція у Росії досягла 16,9 відсотка, а уряд витратив 130 мільярдів доларів валютних резервів далі 16.07.2015

Ядерна оборудка з Іраном – погані новини для Росії

? ?«Найбільший головний біль для Москви полягатиме у тому, що прихід іранської нафти на ринок, після зняття санкцій, ще більше знизить ціни на нафту» – лондонський аналітик далі 01.08.2015

Путін – не фюрер і навіть не Муссоліні, він – бізнесмен – Пономарьов

«Путін хоче мати годівницю і для себе, і для всієї своєї банди, причому у майбутньому також» – Пономарьов далі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: обережно! ...
Наступна новина: Житомирщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ