Спортивний директор Севільї:

Спортивний директор Севільї: "У Шведі ми бачимо потенціал"

07.08.15 10:11 0 629
Скаутська служба Севільї переглядала Мар’яна Шведа не лише у матчах за Карпати, а й спостерігала за ним у збірній. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це в інтерв'ю прес-службі Карпат повідомив спортивний директор Севільї Рамон Мончі, який прокоментував перехід півзахисника "левів" у стан іспанського клубу.

"В нашому клубу створено спеціальний відділ скаутів, який детально і ретельно здійснює пошук талантів у всіх лігах Європи. Вперше про Мар’яна ми дізналися рік тому від скаута, який спеціалізується на українському чемпіонаті", - зазначив він.

"Чи отримували ми інформацію про Шведа від Коноплянки? Я говорив з Євгеном, проте у нього не було достатньої і вичерпної інформації про Мар’яна. Він сказав, що у них є спільні знайомі, завдяки яким вдалося отримати більш повну інформацію про молодого таланта", - сказав він.

За його словами, Севілья допоможе Шведу вийти на новий рівень.

"Дуже важливо, що ми маємо про нього багато інформації. Ми переглядали Мар’яна не лише у матчах за Карпати, а й спостерігали за ним у збірній. Велику роль відіграватиме його переїзд у Севілью і адаптація до нового стилю життя. Ми хочемо допомогти йому вийти на новий рівень", - зазначив Мончі.

"Трасфер Коноплянки не відіграв ніякої ролі. Ні, це два різні трансфери, дві різні дороги і два різні вектори клубної політики. Коноплянка є сформованим футболістом і ми робимо ставку на нього вже . Щодо Шведа, то ми бачимо в ньому потенціал і хочемо, щоб він розвивався. Навіть, якби Севілья не купила би Коноплянку, то все одно була б зацікавлена у трансфері Шведа", - пояснив спортивний директор.

Мончі ще раз зауважив, що мета Севільї - підготувати Мар’яна до гри за основний склад.

"Наша мета – підготувати Мар’яна до гри за основний склад. Це наша спільна ціль на майбутнє. Ми розгледіли у ньому неймовірний талант. Коли ми купуємо молодого футболіста, ми намагаємося не робити ставку на нього вже і негайно. В жодному разі не потрібно тиснути на молодого гравця і вимагати від нього негайних результатів. Процес підготовки повинен бути плавним і поступальним", - сказав він.

"Наші представники були присутніми на останньому чемпіонаті Європи за участю команд віком гравців до 19 років, серед яких була і збірна України. Бюджет нашого клубу дає нам можливість бути присутніми на всіх великих турнірах, де б ми могли наочно поспостерігати за потенційними виконавцями, які нас можуть цікавити", - підкреслив Мончі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 27 серпня ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ