Івано-Франківщина: рятувальники області 8 разів виїжджали на гасіння пожеж,загинула 1 особа

Івано-Франківщина: рятувальники області 8 разів виїжджали на гасіння пожеж,загинула 1 особа

07.08.15 10:21 0 545
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС області за сигналом «тривога» виїжджали 8 разів. Зокрема, о 13:15 вогнеборці ліквідували пожежу дерев’яної господарської будівлі, що виникла в селі Тужилів Калуського району. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 28 м.кв., 3 т грубих кормів, господарський реманент, пошкоджено стіни будівлі, вікна, двері. На пожежі врятовано поруч розташований житловий будинок. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Вже о 14:40 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що в селі Старі Скоромохи Галицького району горить літня кухня та господарська будівля. Внаслідок пожежі пошкоджено дах та перекриття господарської будівлі на площі 18 м.кв. та дерев’яну обрешітку на площі 15 м.кв. Також знищено 3,5 т грубих кормів. На пожежі врятовано житлову будівлю. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Близько опівночі до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Гвізд Надвірнянського району споруди на відкритій території. Вогнем пошкоджено 0,5 м.кв. перекриття. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Рано - вранці 6 серпня о 03:28 вогнеборці мчали на пожежу в селі Оболоня Долинського району, де горіла господарська будівля. Внаслідок якої знищено приміщення стодоли, крівлю над приміщенням стайні та автогаражу, 5 т грубих кормів, пошкоджено крівлю над приміщенням літньої кухні. На пожежі врятовано поруч розміщену господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також, не дивлячись на застереження фахівців, продовжують спалахувати пожежі сухої трави та післяжнивних залишків на відкритій території. За минулу добу в Івано-Франківській області було зареєстровано такі випадки в Тисменицькому, Снятинському, Городенківському районах.

З початку року на Прикарпатті виникло 1502 пожежі, у вогні загинули 37 людей, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у дошкільному ...
Наступна новина: У Києві пропонують назвати ...

КОМЕНТАРІ