Лучани прибирають центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки

Лучани прибирають центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки

07.08.15 11:51 0 481
Наше місто готується до свого ювілею - 930-річчя та 24-ї річниці Незалежності України. Розпочалися заходи з впорядкування місць загального користування. відбувається прибирання центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока розповів, що у толоці, яка триватиме два дні, беруть участь близько 500 осіб із 70-ти установ та організацій, комунальних підприємств, приватних фірм міста. У парку косять самосів, чагарники, траву, прибирають сміття. “Хорошу траву машини відвозять у зоопарк на корм для тварин. Викошені чагарники зі сміттям везуть на полігон побутових відходів у Брищі. Уже вивезли до сорока машин”, ­ - сказав Борис Сорока.

Він також закликав присутніх, перш за все, навести лад біля своїх приміщень і на прилеглих до них територіях та будинків, де мешкають. Адже на День міста до Луцька приїде багато гостей.

Борис Сорока перед початком роботи поставив учасникам толоки завдання, які потрібно буде виконати. Для зручності парк поділили на сектори, за кожним із них призначили відповідального та закріпили людей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ