В Луцьку прийнято рішення про перенесення торгівлі квітами на проспекті Волі

В Луцьку прийнято рішення про перенесення торгівлі квітами на проспекті Волі

07.08.15 10:52 0 554
На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про перенесення торгівлі квітами на проспекті Волі. Цим рішенням зобов'язано суб'єктів господарювання та інших осіб, які здійснюють торгівлю квітами на території між будинками на пр-ті Волі, 3 та пр-ті Волі, 5, звільнити вказану територію від несанкціонованої торгівлі та демонтувати за власний рахунок тимчасові споруди, розміщені без правовстановлюючих та дозвільних документів.

Начальник відділу муніципальної дружини Юлія Сиротинська нагадала присутнім, що проблему вирішення перенесення так званого “квіткового ринку” зі скверу біля будинків на проспекті Волі, 3, 5 уже розпочато. Мешканці вищезазначених будинків неодноразово скаржилися щодо незручностей, які їм створюють продавці квітів. Поряд з підприємцями торгівлю на тротуарі вели й звичайні громадяни, що є порушенням діючих норм і правил, тому й довелося втрутитися муніципальній дружині.

Для приведення у належний стан торгівлі квітів і зняття соціальної напруги минулого засідання виконавчого комітету було прийнято рішення “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.04.2012 № 229-1 “Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”. Згідно з ним пропонується внести зміни у схему розміщення тимчасових споруд на проспекті Волі з метою влаштування місць для торгівлі квітами на проспекті Волі, 41 (біля магазину “Знання”).

Міський голова Микола Романюк запропонував внести корективи у терміни виконання рішення. Він доручив управлінню містобудування та архітектури і КП “Парки та сквери м. Луцька” протягом десяти днів провести усі організаційні заходи: підготувати схему розміщення ринку біля магазину “Знання” та до десятого вересня його облаштувати; переїзд суб'єктів господарювання та інших осіб на нові торговельні місця забезпечити до 20 вересня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі до ...
Наступна новина: Житомирщина: обережно! ...

КОМЕНТАРІ