В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №38 буде відкрито інклюзивну групу

В Луцьку у дошкільному навчальному закладі №38 буде відкрито інклюзивну групу

07.08.15 10:18 0 570
Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про відкриття інклюзивної групи у дошкільному навчальному закладі №38.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк у своєму виступі акцентував, що відповідно до законів України «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства», наказу Міністерства освіти і науки України від 23.07.2013 № 1034 «Про затвердження заходів щодо впровадження інклюзивного навчання в дошкільних та загальноосвітніх закладах на період до 2015 року», з метою створення належних умов для інклюзивного виховання та навчання дітей з вадами розвитку в умовах дошкільного навчального закладу відповідно до потреб, керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», буде відкрито з 01.09.2015 в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад /ясла-садок/ № 38 комбінованого типу» інклюзивну групу для дітей з синдромом Дауна на базі існуючої групи.

Наповнюваність інклюзивної групи становитиме до 15 осіб (незалежно від віку дітей). Співвідношення дітей в інклюзивній групі: до 80 відсотків дітей загального розвитку та до 20 відсотків дітей з вадами розвитку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одну з київських вулиць ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ