В Закарпатській області в Іршавському районі буревій пошкодив дахи школи,сільського клубу й житлових будинків (ОНОВЛЕНІ )

В Закарпатській області в Іршавському районі буревій пошкодив дахи школи,сільського клубу й житлових будинків (ОНОВЛЕНІ )

07.08.15 11:12 0 583
Увечері 5 серпня двома населеними пунктами Іршавського району пройшовся буревій. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби Закарпаття о 21:10. Внаслідок негоди, що тривала майже дві години, постраждали села Мідяниця та Арданово. На щастя, обійшлося без людських жертв і травмувань.

За попередніми даними, у с. Мідяниця буревій завдав збитків місцевій загальноосвітній школі й сільському клубу. У ЗОШ І-ІІ ступенів від сильних поривів вітру було пошкоджено покрівлю на площі 200 кв. м., у клубі – 20 кв. м. даху будівлі й таку саму площу покрівлі котельні, що належить закладу.

У с. Арданово негода наробила біди майже в двох десятках дворогосподарств. Вітер пошкодив дахи у семи житлових будинках і 10 надвірних спорудах. На території одного з приватних обійсть через негоду впало дерево.

Для аналізу наслідків буревію 6 серпня, заплановано засідання районної комісії ТЕБ та НС. Наразі з’ясовується повний обсяг руйнувань і сума завданих негодою збитків. Інформація уточнюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про виплату разової ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ