На Закарпатті молодик ледь не скоїв вогняну помсту

На Закарпатті молодик ледь не скоїв вогняну помсту

07.08.15 13:35 0 646
Нерідко оковита може перетворити людину у звіра. Скільки у нашому краї вже траплялося трагедій, коли перебуваючи в міцних обіймах «зеленого змія» бузувіри нещадно позбавляли життя своїх ближніх. 2 серпня на Рахівщині теж трапилася історія, коли один з сельчан, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ледь не позбавив життя людей, обливши їх бензином.

На подвір?я прийшов 34-річний чоловік внучки і облив бензином господиню оселі та її чоловіка

У неділю ввечері до Рахівського райвідділу міліції звернулася із заявою пенсіонерка з села Кваси, яка повідомила про те, що на її подвір?я прийшов 34-річний чоловік її внучки і облив бензином господиню оселі та її чоловіка, з погрозою підпалити їх…

– Цей дикий випадок трапився у неділю. – розповідає редакції новин «Карпатського об'єктиву» потерпіла 77-річна Олена. – До нас прийшов 34-річний чоловік нашої внучки, який знаходився напідпитку. Він знаходився тиждень на полонині, забрав 450 гривень від своєї жінки і цей період пиячив. Ми з моїм чоловіком у цей час знаходилися на вулиці. Раптом, без будь-яких причин молодик… облив мене бензином, повідомивши, що у нього є ще півканістри. Відтак спробував бризнути з ємності й на мого чоловіка, однак той встиг відхилися, хоча й на його одежу теж потрапило пальне. Немов на зло, у цей час поблизу нікого з сусідів не було. Далі п'яний бузувір, тримаючи у руках сірники став погрожувати: «я вас усіх підпалю і відсиджу». Я йому відповіла, що побійся Бога чоловіче, дай мені спокій, я ж тобі нічого лихого не зробила. Хоча була вся аж дерев'яна від страху. Мене у цей день точно Господь зберіг, бо я була у церкві, де причастилася. Якби ми були в хаті, він би нас точно підпалив. Після цього випадку ми викликали міліцію, а він згодом втік. Коли на місце пригоди приїхала міліція, то вдома його не знайшли, вікно було відчинене, а зловмисник кудись зник, бо знав, що приїдуть правоохоронці. Казали, що його десь бачили в Рахові.

На своє виправдання підозрюваний повідомив, що він не хотів спалити старе подружжя, а лише налякати, бо, мовляв, вони втручаються у його особисте життя.

У Рахівському райвідділі міліції повідомили, що підозрюваного у цьому злочині таки вирахували і він вже дав покази слідчому. Поки що вирішується питання про міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості про цю події внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Наразі триває слідство, яке встановлює всі обставини цієї дикої історії.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі біля ...
Наступна новина: Зйомки «Казки старого ...

КОМЕНТАРІ