У Рівненській області день відкритих дверей на хлібозаводі

У Рівненській області день відкритих дверей на хлібозаводі

07.08.15 14:25 0 725
Як свідчить відоме прислів'я: "Хліб - усьому голова". А окрім цього, хліб - це ще й основний продукт харчування, один з найголовніших для людини. Саме тому фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості організували 5 серпня для учнівської молоді День відкритих дверей на виробництві саме у ТДВ «Кузнецовський хлібозавод», де вони наглядно змогли ознайомитись з дуже корисною і важливою справою - випічкою хліба.

Кузнецовський хлібозавод входить в число провідних підприємств хлібопекарської та кондитерської промисловості Рівненської області. Широкий асортимент хлібобулочних виробів високої якості та кондитерських виробiв добре відомий як мешканцям нашого міста, так і жителям навколишніх населених пунктів. Виробничий процес на підприємстві постійно вдосконалюється, в реалізацію вводиться нова продукція, рецептури для якої розробляють фахівці хлібозаводу.

Школярі на власні очі побачили унікальне обладнання, що дозволяє виготовити хліб без торкання людських рук, весь процес виробництва хлібобулочних виробів, від замісу тіста до пакування готових виробів, а також дізнатись все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в нашу улюблену продукцію.

Родзинкою заходу був невеличкий майстер-клас і частування свіжоспеченими булочками.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ