На Тернопіллі застереження про небезпеку при спалюванні сухої трави та сміття

На Тернопіллі застереження про небезпеку при спалюванні сухої трави та сміття

07.08.15 11:48 0 631
Населення продовжує активно спалювати сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або цигарки, а полум'я швидко розповсюджується на значні території. Окрім того, що вогонь загрожує життю та здоров'ю громадян, він завдає значну матеріальну шкоду.

Будьте обережними із вогнем під час відпочинку у лісі! Не слід кидати недопалки цигарок, а розводити вогнища дозволяється лише в безвітряну погоду під постійним наглядом. Збираючись додому, не забувайте ретельно залити вогонь водою або закидати його піском.

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття. Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній, чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню негайно повідомте до оперативно-рятувальної служби за телефоном 101.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: Лучани прибирають ...

КОМЕНТАРІ