У Тернополі видали 3D-книгу «Небесна сотня: історія нескорених»

У Тернополі видали 3D-книгу «Небесна сотня: історія нескорених»

07.08.15 10:30 0 551
Перший наклад 3D-книг про героїв Небесної сотні із назвою «Небесна сотня: історія нескорених» вийшла друком у Тернополі. Це унікальний проект створений молодіжними активістами - колишніми студентським мером Тернополя Віталієм Дембіцьким та студенткою Іриною Кучерявою, а Тернопільська міська рада долучилася до видання книги.

«До мене з ініціативою реалізувати спільний проект звернулися молоді активісти. Їх ідея полягала у тому, щоб не просто описати біографії Героїв Небесної сотні з Тернопільщини, а поспілкуватись з їхніми рідними, друзями та наповнити книгу емоціями, - розповідає Сергій Надал. - Книга є ще й особливою тому, що зроблена вона у форматі 3D і читати її потрібно у спеціальних окулярах».

До видання книги долучилась міська рада і, за результатами роботи видавничої ради, було прийнято рішення виділити кошти на друк цієї книги. Також долучилися до реалізації проекту волонтери та меценати.

До слова, книгу можна придбати у книжкових магазинах міста, а виручені кошти з продажу підуть на спорудження пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Глава уряду та міністр ...

КОМЕНТАРІ