В Тернополі з 6 серпня на вул. Дружби буде частково перекритий рух

В Тернополі з 6 серпня на вул. Дружби буде частково перекритий рух

07.08.15 10:08 0 501
З 6 по 21 серпня буде проводитися капітальний ремонт проїжджої частини на вул. Дружби. Рішення про часткове перекриття руху під час проведення ремонтних робіт на даній ділянці було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету.

«На вул. Дружби будуть проведені роботи від «Маяка» до відремонтованої ділянки неподалік ресторану «Пекін», - розповідає начальник відділу технагляду Олег Вітик. - На цій ділянці буде замінено верхній шар асфальтобетонного покриття та бордюрний камінь у межах зупинки громадського транспорту».

Громадський та приватний транспорт курсуватиме за звичним маршрутом. Лише під час асфальтування дороги, а це максимум два дні, рух транспорту буде частково змінено. Зокрема, маршрутки, які курсують вулицями Карпенка та Миру, будуть їхати по вул. Миру в сторону педагогічного університету, де повертатимуть на вулицю Максима Кривоноса і виїжджатимуть на вул. Мазепи. Тролейбуси №1 та №5 з вул. Мазепи на деякий час не повертатимуть на вул. Кривоноса, а будуть їхати до вулиці Бережанської, Тролейбусної і далі по маршруту.

Планується, що вулиця Дружби для облаштування асфальту повністю перекриється у вихідні дні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку 27 серпня ...

КОМЕНТАРІ