Профілактичний рейд працівників ДАІ Буковини та громадських активістів (+фото)

Профілактичний рейд працівників ДАІ Буковини та громадських активістів (+фото)

07.08.15 11:23 0 586
11 адміністративних протоколів про порушення водіями вимог дорожніх знаків, правил зупинки та стоянки складено автоінспекторами під час цільового профілактичного заходу, ініційованого громадською організацією «За безпеку дорожнього руху та правопорядок на Буковині».

Актуальна тема дедалі активніше висвітлюється чернівчанами в соціальних мережах з фотографіями і відео автомобілів на тротуарах, залишених під заборонними знаками, іншими порушеннями правил дорожнього руху.

Аби систематизувати громадські ініціативи, досягнути профілактичного результату, в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області запровадили серію спільних з членами громадської організації відпрацювань.

На цей раз об’єктом уваги стала історична у місті вулиця Руська, де порушення водіями вимог дорожніх знаків часто стають перешкодою, а то й унеможливлюють рух громадського транспорту.

Участь у рейді взяли і журналісти одного з місцевих телеканалів.

За одну годину працівники ДАІ зафіксували більше десятка порушень. Усіх водіїв притягнуто до відповідальності згідно зі статтею 122 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення з накладанням відповідного штрафу.

Спільні патрулювання активістів і екіпажів ДАІ у Чернівцях, що увійшли в службову практику, дають можливість громадянам безпосередньо долучитись до вирішення питань транспортної дисципліни,сприяють створенню атмосфери осуду тих, хто не дотримується норм і правил, передбачених законом для учасників дорожнього руху.



ї









Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку капітально ...
Наступна новина: Сергій Надал взяв участь у ...

КОМЕНТАРІ