На Хмельниччині рятувальники закликають людей дотримуватися найпростіших правил безпеки під час купання

На Хмельниччині рятувальники закликають людей дотримуватися найпростіших правил безпеки під час купання

07.08.15 14:46 0 606
У зв’язку з теплою погодою більшість громадян віддає перевагу відпочинку біля водойм, тому рятувальники Ярмолинеччини проводять ряд заходів, спрямованих на попередження виникнення нещасних випадків із людьми на воді.

Так, 5 серпня ярмолинецькі рятувальники провели рейди місцями масового відпочинку людей біля водойм району. Під час цих заходів працівники ДСНС роз’яснили громадянам правила безпечного поводження на воді та роздали листівки попереджувального характеру. Особлива увага приділялася роботі із батьками, які беруть на відпочинок дітей, які часто потраплять у біду від недогляду за ними з боку дорослих.

Рятувальники зазначають, що основними причинами нещасних випадків на воді є купання та перебування на території водоймищ в нетверезому стані; купання в необладнаних та заборонених місцях; необережність під час пірнання, стрибки з «тарзанки».

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що дотримання найпростіших правил безпеки під час купання дозволить зберегти здоров’я та життя, адже як відомо, вода помилок не вибачає.

Ярмолинецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ