На Вінничині рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності

На Вінничині рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності

07.08.15 10:06 0 539
6 серпня на базі дитячого табору відпочинку «Маяк», розташованому біля с.Селище Тиврівського району, для працівників та відпочиваючих дітей відбулось тренінгові навчання з пожежної безпеки.

Тренінг проводили працівники Тиврівського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Впродовж практичних занять рятувальники нагадали присутнім про основні правила поведінки у разі виненкнення пожеж, перебування на водоймах, порядку дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів, тощо.

Тренінг тривав близько двох годин. За цей час діти мали змогу не лише почути цікавинки а й доторкнутись до пожежно-рятувального спорядження та перевірити власноруч, як працює вогнегасник.

- Ми намагались дітям донести те, чого так часто не знають дорослі люди. Як приклад, що потрібно говорити, коли телефонуєш у службу порятунку «101», на чому потрібно акцентувати увагу,у випадку виникнення надзвичайної події аби не впадати у паніку, - констатує Ольга Сторожук, інспектор ДПРЧ-6 м.Гнівань Тиврівського району.

Подібні заходи рятувальники Вінниччини проводять регулярно. Адже літо є тією порою року, коли на дітей дуже часто чатує небезпека. А виною тому відсутність знань та навичок, як саме поводитись у побуті та перебуваючи на відпочинку.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: обережно! ...
Наступна новина: Закарпаття: щодо надходжень ...

КОМЕНТАРІ