На Вінничині голова облдержадміністрації представив нового керівника Гайсинського району (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації представив нового керівника Гайсинського району (+фото)

07.08.15 15:08 0 666
Відповідно до Розпорядження Президента України № 639/2015-рп від 5 серпня 2015 року головою Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області призначено Владислава Анатолійовича Уткіна. 6 серпня 2015 року у залі засідань райдержадміністрації зібрався актив району:представники райдержадміністрації ї районної ради, депутатський корпус, керівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, громадськість, представники засобів масової інформації. Традиційно нового керівника району представив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Очільник області зазначив, що Владислав Уткін – це людина з великим досвідом роботи у владі, яку особливо представляти не треба. Він також підкреслив, що Гайсинський район є знаковим для області, має потужний потенціал розвитку, тому завдання нового очільника району у цей непростий і відповідальний час, що має багато викликів, сприяти розвитку району задля покращення життя його жителів.

У свою чергу, Владислав Уткін подякував очільнику області та Президенту країни за високу довіру, а також запевнив, що зробить усе можливе задля процвітання Гайсинського району. «Кожен із присутніх у залі, а також кожен із майже 60 тисяч гайсинчан повинні зрозуміти, що ми живемо в час, коли необхідно переглянути свої життєві позиції, щоб стати більш успішними, більш солідарними, більш патріотичними і більш добрішими до людей та до рідної землі. будь-яка, навіть проста й елементарна річ, повинна розцінюватися з огляду на героїзм і патріотизм захисників нашої Вітчизни, які боронять її кордони, великої армії добровольців, військових, волонтерів. Тому мирний Гайсинський район, який завжди був на карті Вінницької області в числі найкращих, повинен відновити і підтримувати цю позицію. Всі ми разом, як єдиний кулак, як єдиний механізм, незалежно від посади – ми є тією частиною України, яка тут, на мирній території, повинна забезпечити сталий і стабільний розвиток, в першу чергу, базуючись на повазі до кожного громадянина».

Голова Валерій Коровій, звертаючись до присутніх, задекларував базові напрямки роботи обласної влади у 2015 році. Зокрема, він підкреслив, що пріоритетом на є територіальна оборона – це великий блок питань, що включає в себе і питання закінчення відновлення військової частини, що дислокується в Гайсині, і функціонування у місті військової служби правопорядку, і діяльність загонів територіальної оборони. Разом з тим, ще одним пріоритетом є боротьба з внутрішнім ворогом, який, розхитуючи ситуацію всередині країни, сприяє низькому рівню довіри народу до влади.

Важливим у цьому аспекті також є боротьба з корупцією, реформування правоохоронної системи та прокуратури.

Валерій Коровій підкреслив також надзвичайну важливість процесу децентралізації в країні та добровільного об'єднання громадян. Очільник області детально зупинився на перевагах, що вже відчули громади після прийняття нових Бюджетного та Податкового кодексів. Серед інших питань, піднятих у виступі голови облдержадміністрації, було й питання покращення системи надання громадянам житлових субсидій.

Валерій Корові побажав керівництву району, всьому його активу зробити все можливе задля його розвитку. «Гайсинський район має стати локомотивом розвитку області» - наголосив голова облдержадміністрації.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обои для рабочего стола
Наступна новина: У Львівській області вогонь ...

КОМЕНТАРІ