На Вінничині Андрій Гижко представив нового голову Погребищенського району (+фото)

На Вінничині Андрій Гижко представив нового голову Погребищенського району (+фото)

07.08.15 12:11 0 584
6 серпня 2015 року перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко представив активу Погребищенського району голову районної державної адміністрації Вінника Івана Васильовича, якого призначено на цю посаду розпорядженням Президента України П.Порошенка від 05.08.15 року № 640/2015-рп.

Представлення відбулось за участі голови Державної казначейської служби України Т.Слюз, начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області С.Бакути.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів на Сході України.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації А.Гижко подякував присутнім за плідну роботу та наголосив, що голова райдержадміністрації – це той менеджер, який бере на себе відповідальність та генерує нові ідеї, направляє поступальний розвиток району. Андрій Петрович окреслив основні завдання, які стоять перед органами влади Вінниччини в цілому та Погребищенського району зокрема, визначивши пріоритетними такі напрямки, як турбота про сім`ї мобілізованих та учасників АТО, підготовка до нового навчального року, енергозбереження, залучення інвестицій та створення нових робочих місць, розвиток малого і середнього бізнесу та легалізація зайнятості, боротьба з корупцією, організація умов для проведення виборів до місцевих рад. А також побажав усім учасникам зібрання успіхів, оптимізму та віри в майбутнє.

Голова райдержадміністрації Іван Васильович Вінник завірив усіх присутніх, що виправдає високе довір'я керівництва держави та області і зробить усе можливе задля розвитку Погребищенського району зазначивши, що позитивного результату зможемо досягти працюючи усі разом та будучи патріотами своєї держави.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Ямпільському районі за ...

КОМЕНТАРІ