На Хмельниччині

На Хмельниччині "гастролерки" викрали у 76-річного пенсіонера 23 тисячі гривень

08.08.15 08:15 0 579
Четверо жінок зайшли на подвір'я під приводом купівлі квасолі, і поки троє розмовляли з господарем, їхня напарниця непомітно проникла в будинок і розшукала схованку з грішми.

До чергової частини Волочиського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку у селі Раціборівка. Четверо жінок приїхали у село, і ходили по хатах під приводом купівлі квасолі. 76-річний пенсіонер був удома сам. Сказав, що квасолі у нього немає. Але тут одній із жінок нібито стало погано. Вони попросили води. І поки дідусь та ще двоє візитерок допомагали «хворій», їхня напарниця непомітно проникла всередину будинку і знайшла схованку із заощадженнями, звідки викрала 23 тисячі гривень.

«Гастролерки» хотіли зайти ще до однієї жінки в селі, але вона їх не впустила. Пересувалися вони на автомобілі сірого кольору. За кермом був чоловік. Тож якщо ви бачили подібних «заготівельників», прохання повідомляти у міліцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці району розшукують зловмисників.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ