У Львові презентували черговий практичний етап експерименту з реформування міліції

У Львові презентували черговий практичний етап експерименту з реформування міліції

08.08.15 08:34 0 527
Практичний етап експерименту, що проводиться на базі Самбірського міського відділу міліції, буде поширений у Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах.

На презентації, що відбулась 7 серпня на площі Генерала .Григоренка, у Львові, були присутні: т.в.о. начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Домніцак, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-майор міліції Валерій Середа, керівник регіонального офісу Консультативної місії Європейського Союзу Удо Мюллер,

«У рамках експерименту ми впровадили у роботу міськвідділу міліції нововведення, які відразу оцінили мешканці Самбора та й самі правоохоронці. Групи швидкого реагування стали набагато швидше прибувати на виклики громадян, працюють ефективніше та оперативніше, а працівники міліції, що працюють за новими графіками, мають можливість концентруватись виключно на виконанні своїх обов'язків. У результаті ми вже зафіксували зростання довіри громадян до працівників міліції», - зазначив Руслан Домніцак.

Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова практичний етап експерименту буде поширений у Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах.

«У Самборі ми зробили перший крок. І він виявився вдалим. Зараз ми робимо наступний крок – поширюємо експеримент ще у чотирьох районах Львівщини. У перспективі плануємо запровадити його у всіх районах, тому зробимо все, щоб результати були якомога кращими», - повідомив начальник штабу ГУМВС України у Львівській області Юрій Гладун.

Експеримент з реформування міліції Львівщини проводиться спільно Головним управлінням МВС України у Львівській області та Консультативною Місію ЄС. У рамках експерименту, що триває на базі Самбірського міськвідділу міліції, були запроваджені нововведення, що базуються на кращих європейських практиках та очікуваннях людей, відбудовуючи довіру між міліцією та громадянами.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині діяльність ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ