Експеримент,що проводиться на базі Самбірського міськвідділу міліції,буде поширений ще у чотирьох районах Львівщини

Експеримент,що проводиться на базі Самбірського міськвідділу міліції,буде поширений ще у чотирьох районах Львівщини

08.08.15 10:41 0 638
Міністерство внутрішніх справ України визнало вдалим експеримент з впровадження нових форм і методів в роботі міліції, що проводиться на базі Самбірського міського відділу міліції.

Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, від практичний етап експерименту буде поширений у Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах.

Суть експерименту полягала у тому, що у блоці міліції громадської безпеки Самбірського МВ були створені групи швидкого реагування (ГШР), до складу якої увійшло 52 правоохоронця. Роботу організовано у чотири зміни групами по тринадцять осіб, з яких п'ять правоохоронців середнього та старшого начальницького складу та один працівник ДАІ. ГШР працюють по дванадцять годин, після зміни – дві доби відпочинку. Для забезпечення негайного реагування на повідомлення громадян на зміну виставляється шість патрульних автомобілів.

Аналіз показав, що кількість звернень громадян до правоохоронців зросла на п'ятдесят відсотків, скоротився час реагування правоохоронців на повідомлення громадян, а також час прибуття міліціонерів на місце виклику.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ