Львівщина: польські «стражаки» подарували Мостиському гарнізону пожежний автомобіль «STAR-244»

Львівщина: польські «стражаки» подарували Мостиському гарнізону пожежний автомобіль «STAR-244»

08.08.15 09:06 0 630
Завдяки тісній співпраці Головного управління ДСНС України у Львівській області з польськими колегами із гміни Нєбилєц Стжовська Підкарпатського повіту, Мостиський гарнізон отримав сучасний пожежний автомобіль європейського зразка «STAR 244».

Урочиста подія відбулася на території Мостиського районного сектору ГУ ДСНС України у Львівській області. В заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олег Станкевич, мер міста Мостиська Сергій Сторожук, завідувач сектору ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Благута, члени польської делегації : війт Нєбилєц Збігнєв Конраб, секретар Анатолій Хухля, командир пожежної частини Пьотр Ридзиняк, громада міста та самі рятувальники.

Заступник голови райдержадміністрації Олег Станкевич висловив щиру подяку польським колегам за надану допомогу, висловив надію на подальшу співпрацю між українською та польською сторонами. «Цей автомобіль буде стояти на постійній сторожі у нашому районі, але будемо надіятись на краще, що він якомога менше буде виїжджати на тривожні виклики». Органи влади вручили Почесні подяки керівникам гміни та командиру пожежної частини, без чиєї допомоги не вдалося б отримати автомобіль.

З польськими колегами рятувальники Львівщини тісно співпрацюють вже багато років. Обмінюються передовим досвідом у сфері реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації масштабних пожеж. Наші рятувальники з навчальною метою відвідують польські пожежні гарнізони, а польські вогнеборці відвідують Львівські пожежно-рятувальні частини. Польські пожежники відзначили, що їм надзвичайно приємно співпрацювати з львівськими вогнеборцями і запевнили, що це не остання їхня допомога у зміцненні матеріально-технічної бази Львівського гарнізону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ